2/10/15

27.10.2010. >Objavljeno izdanje na srpskom jeziku knjige "Žongliranje informacijama"<


 Trg heroja ide, pa sutra nosim novu količinu u knjiga.ba, i druga, da je upravo pred početak Sajma knjige u Beogradu izašla u štampu i krenula u prodaju Odnosi s javnošću ili žongliranje informacijama, ali na srpskom jeziku i u novom ruhu!

Stara izreka kaže da "Dobra knjiga nađe svoj put do kupca". Samo valja dodati, da je u vremenu neimaštine taj put mukotrpniji, s obzirom da je lista prioriteta drugačija (a ima i biblioteka ). Zato su me ovih dana obradovale dvije informacije - prva, da zbirka poezije 

Laskalo mi je kada mi se sa željom da objavi "žongliranje" javila dobra izdavačka kuća iz Beograda, "Društvo za unapređenje marketinga". Kuća je to koja godišnje izbaci tek dva naslova. Moram priznati da nije postojala sumnja ni jednog trena da će se nešto iskomplikovati (kako to kod balakanca inače i ide) ili da "zapne". Reputacija se teko gradi, a ova izdavačka kuća je opravdala u potpunosti, od naslovne do konsultacija oko termina (šta bi bolje bilo).

Raduje da mogu obavijestiti one koji odlaze na Sajam knjige da "Žongliranje" mogu kupiti po sajamskoj cijeni od 600,00 dinara (5,60 Eur - 12KM). 
U odnosu na bosansko izdanje, ona je manja formatom i mehki uvez, plastificirana. Recenziju napisala Dragana Đermanović. (hvala velika!)

No comments:

Post a Comment